tiistai 15. tammikuuta 2013

Todistusaineistoa :D

Eli tänään lähinnä pakotin itseni taas ratsaille, ja tottakai halusin Hensun. Hoidin pikaisesti ja varustin häthätää, mutta ei tehnyt mieli mennä pimeässäkään... Hensua harmitti kun yritin ainakin kolme kertaa selkään mutta aina olin unohtanut jotain... Ensin vaihtaa hanskat, sitten leukaremmin auki..
Ää, ihme keno istunta??

Taitava ponski!

Kävelin jonkun aikaa pitkällä ohjalla, ohjat käteen ja koulua. Meni muutamia kymmeniä metrejä ennen kuin käynti oli mielestäni ihan riittävän hyvää ja koitin sitten muutamia pysähdyksiä niin että muoto säilyisi. Taas sai todeta että siirtymiset ovat ehkä hankalinta mitä meillä on, hidastus ei suju millään ja ponin pää nousee väkisin, vaikka liikkeelle lähtö vielä menetteleekin.
Vauhtiponi

Oli pimeää ja hankala kuvata + Hensu oli innoissaan laukan jäljiltä

Sitten ravia ja se sujui heti hyvin, kehuin Hensua ku oli niin kevyt ja mukava ratsastaa. Sitten seurasi noin miljoona siirtymistä käyntiin, eikä yksikään oikeasti miellyttänyt, vaan aina hidastuksessa pää nousi. Raviin siirtyminen käynnistä taas ei tuottanut juurikaan ongelmia.
Pimeään, mutta söpö poni + tyylikäs ilme :D

Sitten laukkaa ja ensimmäisessä nostossa Hensu oli ihan innoisaan ja laukka meni miten meni, mutta toisella kerralla vaadin enemmän ryhdikkyyttä, ja menikin ihan hyvin. Hommasin vielä Paten kuvaamaan niin poseerattiin sitten hienosti kameralle....
Jotenkin tähän tapaan poni liikkui, eikä se sitten pukittele vaikka näyttääkin ihan oudolta!

Oikeesti hieno kuva, josta ei ainakaan vauhtia puutu

Loppuraveja ja vähän eteen-alas ratsastusta käynnissä ja ravissa, ja sitten aika pitkät loppukäynnit.
Väsynyt tai jotain??

Ja todellain kaikki kuvat (c) Pate, veljeni... (Paitsi vikan kuvan otin itse :D)

2 kommenttia:

  1. Ihuna Henu <3 Outo tuo yks kuva, näyttää ihan siltä että se pukittaa o.0 Heh :)
    Kiva toi vika kuva =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, en tiiä mitä hommailtiin mutta tollasessa muodossa veteli <3 No en nyt tiiä, tommonen pakollinen töytekuva ku muuten ois toi väli jääny ilman tekstejä...

      - Emilia

      Poista