tiistai 5. marraskuuta 2013

"Ei ole tyhmiä kysymyksiä"

Ensimmäiskeksi ilmoitusasiaa: Laitan tänä vuonna blogin puolelle pienen joulukalenterin pystyyn. Joka päivä olisi tarkoitus tulla jokin erikoispostaus. Joitakin olen jo päättänyt, mutta tyhjiä aukkoja listalta löytyy. Eli nyt olisi tilaisuus laittaa tuonne kommentteihin minkälaisia postauksia haluaisitte. Nimenomaan tämän postauksen kommentteihin! Paljastan sen verran että yksi postauksista tulee olemaan mielipidepostaus, jonka aiheeseen te lukijat saatte vaikuttaa. Jollette ehdota mitään kirjoitan itse valitsemastani aiheesta. Kaikkien aiheita/postauksia ehdottaneiden kesken arvotaan jokin kiva palkinto (en osaa vielä sanoa mikä, selviää luultavasti ensimmäisessä luukussa =) Tämä on nyt ensimmäinen kerta kun järjestän jotain lukijoille. Jos tämä ei saa kannatusta en luultavasti jatkossa väkerrä mittään kovin erikoista, mutta jos tämä saa kannatusta, voi jatkossakin tulla arvontoja tms. Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee kirjoittaa omalla nimelläsi ja sähköpostiosoitteella höystettynä kommentti, jossa on yksi tai useampi postaus/aihe ehdotus.


Ja sitten viimeaikojen kuulumiset =)

Olen ollut tosi laiska ratsastamaan, koska koulussa on ollut paljon kokeita ja tuo päivien lyheneminen saa kiireiseksi muutenkin. Meni myöskin monta ratsastusta, kun ei ollut kuvajaa ja en halunnut postailla sen takia. Ja sitten olin vielä niin laiskakin etten jaksanut editoida videota, vaikka loppujen lopuksi vähän siinä touhussa innostuinkin. Jemina on tekemässä Taavista postausta, eli kannattaa katsoa tästä blogista. Sieltä läytyy mm. Jeminan ja Taavin yhteinen tarina, Taavi-video ja kehitysvideo ratsukosta.


Tiistai 22.10 Ratsastettiin Villen kanssa ja taas jo ponia hakiessa Taavi sai päähänsä karata Villeltä a siinä sit oli kiva pyydystellä niitä jostain, kun Henu tietenkin oli alunperinkin vapaana... Ratsastus kuitenkin meni tosi hyvin, Ville meni omia menojaan ja minä omiani.

Perjantai 25.10 Jemina tuli meille ja hömpöteltiin kaikkea turhaa kun oli niin pimeää yms. Siinä sitten kun laukattiin kilpaa Taavi (jolla minä menin) sai ihan kummallisen innostuksenpuuskan ja täydestä laukasta melkein pukitti minut alas. Hurrrrja poni! Muuten meni kivasti.

Lauantai 26.10 Olin koulutunnilla yllättäen Hannalla Somerolla ja aina vain meillä menee paremmin. Superponi ♥ Kerran kyllä sain sen hermostumaan seisoskeluun sen verran että koetti hypätä pystyyn, ja itseasiassa hyppäsikin inan verran. Hups..!

Torstai 31.10 Olin taas koulutunnilla Hannalla ja nytkin meni tosi tosi kivasta, kun vertaa ensimmäisiin ratsastuksiin. Ei tietenkään mitään samanlaista kuin esim. Manun kanssa, mutta hyvin kuitenkin. Tuota koostetta hieman innostuin editoimaan.


Perjantai 1.11 Jenna tuli meille ja ratsasti Hensulla, minä en Taavin selkään saakka uskaltanut, mutta juoksutin sitä kuitenkin vähän. Ja olihan Davella intoa ja energiaa ja muutaman kerran oli mennä nurin kun vauhtia oli, tilaa ei... Jennallakin meni tosi hyvin =)

Vanha kuva Jenna ja Taavi Täytekuva
Lauantaina kävin Hensulla maastossa. Meni hyvin ja ponilla oli energiaa hurjan paljon! Tuntui välillä ihan hankalalta saada esim. laukasta raville...

Sunnuntaina 3.11 Ratsastin aamulla Taavilla nopeasti ja vähän väsytin sitä. Iltapäivällä Anni tuli, mutta päätti tällä kertaa mennä Hensulla. Jemina sai sitten ratsukseen Taavin, joka ei olisikaan sitten enää halunnut toista tuntia liikkua...

Jemina harjoitteli ravin kokoamista ja askeleen pidentämistä ympyrällä, sekä laukannostoja ja takaisin siirtymisiä raviin heti pohkeestä/pidätteestä, eikä viiveellä.


Sää ei oikein ollut kuville otollinen...



Anni harjoitteli pyöreää ympyrää ja ympyrän koon muuttelemista ravissa.




25 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuolla kommentilla et vielä ole mukana arvonnassa...

      Poista
    2. Anonyymihän väh. niikuin kannatti arvontaa:)

      Poista
    3. Kappas kun en tajunnutkaan...! Kuvitteletko etten ymmärtänyt, mutta kun kaipailen niitä ideoita!!

      Poista
    4. Nokun laitoit sellaisen kommentin että siitä sain itse käsityksen :) ...

      Poista
  2. Videopostauksii, myday
    ja jol mielipidepostaus elokuvii XD joku ratsastuahistoria ja sun ja hensun + taavin joku tarina. :D laitoin nyt jotai :'3 mikä on jeminan blogi miksei se yka oaote toimi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista, toteutan luultavasti suurimman osan. Taavin ja mun tarinaa ei varmaan tule ellei lopu ideat, koska Jemina juuri teki vastaavan mutta muuten voisin tehdä nuo. Ja tarkoititko että mielipidepostaus elokuvista vai miten? Laittaisitko vielä ainakin etunimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta olet mukana arvonnassa.

      Poista
    2. Ja Jemianan blogin osoite on: http://jempunhevoselamaa.blogspot.fi

      Mutta postauksessa suora linkki kohdassa: Jemina on tekemässä Taavista postausta, eli kannattaa katsoa //tästä// blogista. Tuota tästä sana on linkkinä, siis.

      Poista
  3. heii se my day sillo leirilt.. misä se viipyy XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku aattelin, että en jaksa editoida sitä ni en julkase sitä, mutta ehkä tungen sen tonne kalenteriin...

      Poista
    2. ja kuka on mukana arvonnassaXD

      Poista
  4. tää postaus oli kiva :D oli kivasti kuvii ja videoi :) ja joku myday/10 faktaa ittestäs (;

    VastaaPoista
  5. Taas kerran -.- SUN arvonta, SUN postaukset, SUN kalenteri, SUN blogi......

    muuuttaa tee mielipide postaus esteratsastuksesta, videopostaus (mun kans!) jostain ridapväst

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku aattelin ettet haluu olla mukana joulukalenterissa... Mut jos haluut mukaan tohon ni tottakai lisään sut toteuttajaks =) Ja oot automaattisesti ollu kokoajan MUN listassa, että mitä postauksia teen... Ja hei toi mielipideidea oli aika kiva =) Mukana arvonnassa, ellet sit tuu toteuttajaks..

      Poista
  6. Tee joku lempi ratsastusvarusteet, my day, 10 faktaa Taavista/Henusta, tallipvä kuvina tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ideoista, noi oli hyviä ja niitä ei vielä ollutkaan. Oot mukana =)

      Poista
  7. Sähkäri pikkukeppari@gmail.com
    XD
    -Jannika
    laitoin jo anona noi ideat ja siihen mielipidepostaukseen eli se ja erikseen jotai elokuvii mut voisitha elokuvistaki tehä :D mielipidepostaus voisit tehä myös jonkun ratsastus ei ole helppoa yms. mut eemmt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihmettelinki vähän =) Mut okei, sen lyhärinkin vois tunkee sinne =) Kiitos hyvistä ideoista! Ja nyt oot mukana ku tiiän kuka oot =)=)

      Poista
  8. Nonii laitoin aikasemmin jo ideoit ja nyt sähkäri: pikkukeppari@gmail.com
    XD
    -jannika
    mielipidepostaukseen ni se ihan erikseen ja elokuva erikseen voisithan sä kyl elokuvistki tehä XD mut sit vaik joku ratsastus ei ole helppoa tai jtnn eemmtt :-D

    VastaaPoista