tiistai 19. marraskuuta 2013

On se vaikeaa keksiä otsikkoa!

Eilen lauantaina Taavi pisti taas kunnon shown pystyyn, kun olin hakemassa sitä tarhasta. Se oli ihan nätisti kunnes yhtäkkiä keksi sännätä portista ulos ennen kuin se oli kunnolla aukikaan. Siinä sitten kompuroin sen perässä ja sainkin sen hallintaan. Sinä aikana oli Hensu kuitenkin jo ehtinyt livahtaa avoimesta portista ja oli oma ongelmansa saada Taavi takaisin laitumelle, ilman Hensua. Ei ollut toivoakaan että olisin saanut portin kiinni Taavin kanssa joten raahasin sen kauemmas portista samalla kun se sinkoili, hyppi pystyyn ja pukitteli hieman kiihtyneenä... Karjuin Villelle että käy sulkemassa portin, ja kun portti oli kiinni päästin Taavin sekoamaan ja kävin pyydystämässä Hensun ulkopuolelta.


Toisella yrityksellä Taavi tuli melko nätisti ulos. Huom. melko. Ei se vieläkään kiltisti tullut, mutta tuli kuitenkin. Ratsastaessa se oli kuitenkin ihan ÖH.. Se ei liikkunut sitten minnekkään, eikä jaksanut edes kunnolla säikkyä mitään. Harvinaisen Taavimainen siis. Ratsastelin sillä vain jotakin ympäri pihaa. Illalla Jemina tuli ratsatamaan Hensun, enkä sitä juurikaan seuraillut koska siivosin tallia, mutta ihan hyvin se näytti menevän.


Tänään sunnuntaina Jemina ja Tinja tulivat meille, ja koska Tinja ei halunnut mitään tylsää empputuntia, järjestin niille sitten hieman erilaisempia tehtäviä. Kummallakin meni... No... Ei nyt hirmuhuonosti, mutta muutama tehtävä ei ollut sinne päinkään. Taavi oli laiska Jeminalla.. Tinja ei saanut Hensua pysähtymään tai peruuttamaan. Tinja ei osannut ohjata.. Jemina ei saanut laukkaa vaihdettua. Mutta kuitenkin ihan hyvin =) Ei aina voikaan kaikessa onnistua.


Lopuksi kumpikin hyppäsi Taavilla, Jemina vähän enemmän, jotain 70cm, maastoesteenä, eli pikkutukkina, ja Tinja hieman isompana, 50cm, sekä Jemina tuli muutaman kerran Hensulla jonkin pikkuisen. Ja Jemina on oppinut kevyenistunnan, JEEES!! Mutta koosteessa lisää =)

Tätä videota blogger ei taas halua näyttää, eli katsokaa se tästä linkistä...

Ja sitten vielä, LAAJENNETTIIN TARHA, ja nyt se on ihanan suuri ja tilava...♥♥♥

Ps. Kuvat on tosi huonolaatuisia, mutta sää oli todella kuvaajan vastainen kun ei ollut valoa ollenkaan enkä viitsinyt salamalla räpsiä...

3 kommenttia: