lauantai 26. tammikuuta 2013

Oh my...!

Onpahan Taavi taas säheltänyt tällä viikolla....
Vitsi mikä urpo, miten se olkikin tuolla tavalla XD


Eilen minun piti ratsastaa Taavilla, mutta ajattelin ensin talutella Taavia ja antaa Hensun tulla perässä vapaana. Aluksi menikin hyvin, muutamaan kertaan Taavi vähän hömppöili mutta siinä se. Koitin ravia ja kummatkin pysyivät hienosti hallinnassa ja ajattelin kiertää toisenkin lenkin. Kun käänsin ja olin lähtemässä takaisin päin Taavi joko sekosi tai pelästyi jotain, mutta joka tapauksessa se otti lentävän lähdön ja mennessään onnistui potkaisemaan minua ilmeisesti takajalkansa kintereellä. Joka tapauksessa otteeni kirposi ja rojahdin maahan kun polveen sattui, mutta aika nopeasti pääsin jaloilleni. Mutta koska ponit eivät antaneet kiinni niin soitin sitten isälleni ja yhdessä lähdimme hakemaan poneja.



Olivatkin sitten juosseet melkien 1,5km tietä pitkin, ja sitten äiti soittikin että ovat tulossa kotiin päin (äiti oli viemässä veljeäni kaverille ja tuli kotiin). En sitten tiedä olivatko itse kääntyneet kotiin vai kääntyneet kun auto tuli vastaan, mutta minneköhän olisivat menneet? Eivät varmaan enää kauemmas kun sielläpäin ei olla oltu viimeksi pitkiin aikoihin... Tai siis siitä enää pitkälle.


Antoivat onneksi hyvin kiinni ja laitoin narun Taaville suuhun, polvi ei onneksi enää ollut kipeä ja pystyin kävelemään normaalisti. Iskä ajoi toisella autolla kotiin ja Hensu hölkötteli auton vieressä kiltisti. Taavia ei niin voinut kuskata niin piti taluttaa se matka kotiin.. Ja sellaista vauhtia poika huitelikin että hyvä kun mukana pysyi.
Kännykkälaatu <3

Eihän oo paha? ;D

Kotona ponit olivat kummatkin ihan hikisiä, mutta Hensu muuten kunnossa. Taavilla oli vasemmassa takajalassa sellainen pintanaarmu, muttei onneksi silläkään mitään vakavampaa.



Tänään jalassa ei ollut enää huomattavissa mitään, lämpöä, turvotusta, verenvuotoa. Myös muuta jalat ja Hensu olivat aamulla ihan kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti