tiistai 29. tammikuuta 2013

Jennan kanssa ratsastelua :) (Ja sekoponi Taavi)

Tänää  Jenna oli meillä ja ratsastettiin. Jenna meni Hensulla ja minä Taavilla pääasiassa siksi, että sillä oli niin paljon energiaa neljän päivän vapaiden jälkeen. Meinattiin ensin laittaa ponit hoitopaikalle, mutta viimehetkellä tajusin sään olevan plussan puolella ja että lumet voivat tulla katoilta milloin tahansa. Siispä sidottiin ponit puihin ja hetken päästä lumet todella tulivat katolta.. Hensu oli kauhuissaan koska se oli melko lähellä tätä paikkaa, mutta sen rauhoituttua siirsimme sen hoitopaikalle kun kyseisestä kohdasta kaikki lumet olivat jo pudonneet.
Jenna ja Dave


Jenna Awws!


Ilme!

Taavilla ei tuntunut jalassa ollenkaan turvotusta tai lämpöä, joten laitoin pintelin jalkaan ja sen päälle suojan. Jos olisi tuntunut en olisi ratsastanut. Jennalle laitoimme satulahuovan kun Hensu oli ihan märkä.





Aluksi meidän piti mennä tarhassa alkuverkka, mutta hetken päästä päätin että ratsastaisimme koko ajan siellä. Niin paljon Taavi nimittäin sekoili. Aluksi se tyytyi pukitteleman mutta mm. kerran hyppäsi yhtäkkiä pystyyn. Sitten iskä käynnisti kaivinkoneen ja Taavi veteli sellaislla kierroksilla että huhhuh. Myös yksi kulma oli aivan kamala ja sieltä piti useaan otteeseen syöksähtää kaueammas, mutta pysyin ihmeen helposti koko ajan mukana. Tuli sitten otettua vähän kouluakin, nimittäin sellainen (muistaakseni) Capriole- tyyppinen hyppykin tuli vedettyä, ei tosin tarkoituksella.
Puskassa :D

Tykkään!

Jenna XD



Ravailtiin molempiin suuntiin ja minä kokeilin myös laukkaa, joka sujui yllättävän hyvin. Oikeastaan olen itse todella tyytyväinen itseeni (joskus näinkin) siitä kuinka hyvin pärjäsin Taaville ja pysyin kyydissä typeryyksistä huolimatta. Olen myös tyytyväienn Jennaan joka sai Hensun toimimaan rauhassa, ajoittain jopa melko lupaavasti kaula hieman kaarella. Laukkaa Jenna ei syystä tai toisesta kokeillut, mutta ei se mitään. Hensu oli aluksi edelleen todella jäykkä, mutta vertyi taas loppua kohti ihan mukavasti. Kuviakin tuli otettua aika paljon, kuten huomaatte :D (Jenna pölläse ne kuvat mitä haluat!)



Hikinen/Muuten vaan märkä poni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti