sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Maastossa...

Menin tänään toistamiseen Hensulla maastoon, syynä ehkä vähän se että halusin todella Jeminan ratsaille. Mentiin siis sama lenkki kuin eilen mutta toiseen suuntaan. Siinä sitten aluksi äitin kanssa ihmeteltiin Hensun jäykkää liikettä ja miten takajalka ei tullut edes etujalan merkkiin saakka, kun yleensä menee reilusti yli. No, loppua kohti tietysti taas parani.

Otin ravia ja vähän laukkaa ja pysähdyin Jeminalle. Heillä oli vieraita ja siinä sitten ihmeteltiin mm. mitä hevoset syövät (olikohan) 2.v Hugon kanssa. Oli oikeasti aika söpö kaveri kyseessä! No, punttasin Jeminan kyytiin ja annoin ottaa kaikk askellajit siinä tiellä. Kuvasin myös mutta julkaisen vain pari kuvaa. Sitten Jemina kuvasi hetken minua ja mm. melkein jyräsimme yhden koiran kun Hensu jo intoili. Muuten koirantaluttaja kääntyi pois ja kiersi meidät toista kautta, mutta minkäs minä sille voin jos koira hyppää ponin eteen? :)
Mäki tätä kännykkälaatua ja pysäytystä videosta! <3
Takaisin tullessa ei jäykkyydestä tms. ollut enää tietoakaan ja ratsastin jopa vähän kuolaimelle ponia että kuunteli pidätteita päremmin ravissa, kyseessä kun oli innokas Hensu.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) En tienny, et kirjoitat jotain koirablogiakin??? Mut siis hauska tuo sun ja Henun laukkakuva :) Ainakin näyttää olevan ponilla virtaa :) Hehee xD Paras Henu <3<3

    VastaaPoista