tiistai 14. tammikuuta 2014

Paluu arkeen...

...myös täällä blogin puolella! Minulla ei ole (taaskaan) paljoakaan materiaalia, joten kerron lyhyesti ja ytimekkäästi ratsasteluistamme.

Viimeinen päivä vuotta 2013 kävin Hensun kanssa maastossa, nautittiin sateisesta säästä ja takaisin tultuamme olimmekin ihan likomärkiä, mutta hauskaa meillä oli. Kyllä ponilla intoa riitti säästä huolimatta vaikka mihin!

Ensimmäisenä päivänä vuotta 2014 Jemina päätti avata tämän vuoden putoamiset. Mentiin tarhassa ilman satulaa tehtävärataa poneilla. Meillä oli niitä tavallisia juttuja, pujottelua, pari pikkuestettä ymym. No, Hensu ei sitten hypännytkään paalien yli, mutta Jemina hyppäsi. Koska ei kuvattu, minä päätin piirtää tämän putoamisen ja myös sen minun edelliseni josta jo kerroinkin (Taavi pukitteli esteen jälkeen). Muuten meni hyvin!

Tiedän olevani lahjakas piirtäjä!

Perjantai 3. päivä Jemina tuli meille yöksi ja mentiin ponien kanssa sellaista rentoa ratsastelua, otettiin vähän kilpailuja ynnä muuta kivaa.

Neljäs päivä mentiin poneilla ihan koulua, Hensu ei oikein ollut koulutuulella, ja Taavikin vain ajoittain.

5. päivä minulla oli estekisat Hannalla. Menin taas sen 70cm, ja tällä kertaa otettiin toisesta vaiheesta yksi puomi alas, mutta se ei haitannut mitään. Lopullinen sijoitus oli hyvinkin puolessavälisää, 7/13. Rata tuntui hirmu hyvältä, sujuvalta ja tasaiselta, ja se taisi olla paras kisaratani koskaan. Tai se tuntui siltä!


6. päivä Jannika tuli meille ja ratsasti Taavilla. Alkuun hän teki ravissa puomi/kavalettityöskentelyä, ja lopuksi ottivat muutman hypyn. Meni yhtä putoamista lukuun ottamatta todella hyvin!
Jemina tuli ratsastamaan Hensulla. Eivätpä ne mitään ihmeellistä tehneet, ihan perus liikutuksen vain.








Hupsista...





Pimeässä ei ihan tarkennus pelannut, mutta kyllä tästä tarpeellisen näkee =D

8. päivä mentiin taas Jeminan kanssa rats. leikkejä, koska ei oikein viitsitty muutakaan. Lopuksi Jemina sai Hensun luultavasti ensimmäistä kertaa oikeasti toimimaan ihan omin avuin!

9. päivä minulla oli Hannalla koulutunti. Poni oli jotenkin tahmea, mutta muuten tosi vaikea ratsastaa, enkä oikein saanut tuntumaa poniin koko tunnin aikana. Muutama hyvä laukanvaihto sentään tuli, sekä muutama onnistunut avo- ja sulkutaivutus pätkä.


10. päivä menin Taavilla ilman satulaa koulua ja testailin vähän miten se menee avoa kaikissa askellajeissa. Ja todella hyvinhän se meni kun ottaa huomioon vielä tarhan raskaan pohjankin!

11. päivä koulukaverini Laura tuli ratsastamaan. Hän piti enemmän Hensusta ja meni melkein koko ajan sillä. Kyllä hän Taaviakin kokeili, mutta ei ollenkaan pitänyt siitä. Alkuun mentiin perus kouluratsastusta, sitten ravipuomeja ja lopuksi kävimme maastossa.

12. päivä Tinja ja Jemina tulivat meille, ja omasta toiveestaan hyppäsivät poneilla ilman satulaa. Taavi oli vielä normaaliakin laiskempi ja Hensu taas kävi kuumana ja kuljetti vähän ratsastajiaan minne halusi...






















Nämä kuvat olivat nyt tosi tyhmästi kaikki putkessa, mutta en jaksanut alkaa säätämään niiden kanssa kun eivät ne (taaskaan) halunneet minnekään siirtyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti