maanantai 3. helmikuuta 2014

Pulkkailua! ♥

Olin Empulla yötä 31.1.2014-1.2.2014 ja koska yöllä satoi lunta, päästiin lauantaina menemään pulkkaratsastusta. Aikeissa oli mennä molemmilla poneilla, mutta loppujen lopuksi päädyimme menemään vain Hensulla. Hoidettiin poni nopeasti ja viritettiin liina satulaan ja puettiin ulkohousut (joilla on liukas ratsastaa!).



Mentiin aluksi vain talutellen Hensua pulkan kanssa, että saisi totuteltua sen kolinaan. Hensu aluksi vähän mulkoili pulkkaa, mutta vähän ajan päästä tottui täysin. Hyppäsin selkään ja kävelin sillä aikaa, kun Emppu laittoi kolme ravipuomia ja muutaman purkin pujottelumerkeiksi.

Ratsastaen mentiin puomien yli ja pulkassa oleva yritti pujotella. Minulta se ei onnistunut alkuunkaan, Empulta onnistui tosi hyvin. Muutenkin minä kaatuilin ihan kokoajan. Oli kyllä tosi hauskaa ja Hensukin tykkäsi!

Kooste!


- Jemina

5 kommenttia:

  1. kannattais tilata joltaki tollane banneri, meinaa ei toi oo oikein kiva.. hyi :---[

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meitä ei kiinnosta mitä muut pitävät, kunhan itse olemme tyytyväisiä =) (y)

      Poista
    2. Niinno, miksi bloggaatte jos ette edes ota huomioon mielipiteitä?:D Tosiasiahan on se, että aika monet vilkaisee blogin ulkoasua, jos se on hieno he alkavat lukea sitä tms. Mutta jos ei, ne eivät ala lukemaan.

      Poista
    3. Niinno tämä blogi onkin omaksi iloksi ja jos jotkut tuttavat/vieraatkin haluavat lukea, lukekoot, mutta ei tätä lukijoiden takika kirjoiteta. Ja otan kyllä kommentit huomioon, mutta yksinkertaisesti tykkään tehdä blogissani mahdollisimman paljon itse(=

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista