torstai 2. tammikuuta 2014

20# Joulukalenteri


Tässä luukussa kerron Jeminan ja minun pitämästä heppakerhosta. HEPPIS, tämä kerho, perustettiin muutama vuosi sitten. Alkuperäiset perustajat ovat minä ja Amanda, sitten mukaan kuvioihin tuli Jemina, ja pian Amanda jätti kerhon. Aluksi kerhon toimintaan kuuluivat hevosten, teorian ja tehtävien lisäksi kepparit, mutta nekin jäivät hyvin nopeasti pois. Sen sijaan nyt olemme edenneet hevosten hoitamisesta ratsastukseen saakka. Lisäksi julkaisemme aina välillä HEPPIKSEEN liittyvän lehden, jota kirjoitamme me itse.





Yritämme aina kovasti pitää kerhon aktiivisena, mutta aina se vähän jää... Viimeisestä kerhostakin on jo kauan aikaa. Kerho on kokoontunut varmaankin 3-4 kertaa, ja ensin osallistujia oli reilusti, ja nyt viimeksi vain kaksi. Toivommekin jatkossa vähän enemmän osallistujia.




HEPPIS on kestänyt yleensä kolme tuntia, ja se on ollut ihan hyvä aika kun siihen on kuulunut ratsastusta yms. Teoriassa on tähän mennessä käsitelty ratsastuksen perus sääntöjä ja varusteita, sekä eri lajeja, estetyyppejä ja vähän kilpailua.



Ensi kerralla on luvassa ratsastusta, jossa keskitymme jokaisen istuntaan, teoriassa hevosen hoidosta, käytännössä eri hoitotoienpiteitä ja uusi kerholehti, josta löytyy mm. ohjaajien sivu, hevosesittely, ajankohtaista, teema (joka liittyy aiheeseen hevosen hoito) ja jotain, mitä ei ennen ole ollutkaan.



Ja nyt, hyvät lukijat. Kommentoikaahan alle, jos olisitte kiinnostuneita osallistumaan, jotta tiedämme ketä kutsua kerhoon. Eli kerhoon pääsee vain kutsutut, eli tuntemattomat, valitettavasti tämä ei ole teille =( (kerho ei vakuuta ketään, jo siitä syystä ei vieraille....) Muutenkin kommentoikaas, onko tämä kerho teidän mielestänne huono idea? Ja kaikki ketkä eivät ennen ole olleet, te olette myös tervetulleitta!

(Jassu? Seidi? Jenna?)

7 kommenttia: