sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jännittää!

Keskiviikkona hyppäsin kummallakin ponilla. Molemmat olivat aika kivoja ratsastaa mutta ratsastaja ei kyllä ollut hereillä. Videoissa enemmän...


Torstaina Davella oli vapaa ja putsasin sen suojat. Jenna ja Seidi olivat meillä ja siistittiin poneja yleisesti muutenkin. Lopuksi ajettiin vielä Hensulla.

Perjantaina olin Taavilla jännittävissä merkeissä maastossa, koulusatulalla ja puolikkailla ohjanpätkillä + että oli hirveä tuuli. Yllättävän hyvin lopulta meni, muutamaa spurttia ja säikkymistä lukuunottamatta. Hensulla menin jotain kouluntapaista ilman satulaa, mutta tuli vain pari hyvää pätkää koska 1. kiire ja 2. tuuli. Siinä syyt :D Putsailin Taavin kamoja pari tuntia.





Daven tyylikäs maastovarustus
Lauantaina menin Taavilla köpöttelyä, vähän koulunsuuntaista, mutta ei erityisen laadukkaasti. Positiivinen yllätys on se, että poni alkaa laukassa olemaan ajoittain itse aika reipas ja innokas. Hensun juoksutin pikaisesti. Malttoi jopa vähän rauhoittua! Laukka ympyrällä oli niin jäykkää että otin suoralla siten, että juoksin ponsun vieressä kun laukassa. (Vaatii vähän kestävyyttä ja kuntoa, voin sanoa, ja nopeauskaan ei ole pahitteeksi, ainkaan jos on Hensun tapainen kiituri kyseessä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti