tiistai 7. toukokuuta 2013

Aktiivisuus on ihailtavaa...

...Joka asiassa. Postailussa ja ratsastuksessa. Sen maanantain jälkeen ensimmäisen kerran ratsastin vasta perjantaina.
Silloin Jemina tuli meille ja vikellettiin Hensulla. Meni ihan ok, vaikka olisi poni voinut olla vähän rauhallisempikin. Kokeiltiin kaikenlaista ja kivaa kyllä oli!

Perjantaina Jemina tuli meille ja vikellettiin Davella. Meni paremmin, vaikka poni olikin aika laiska eikä reagoinut mitenkään raippaan. Saatiin kaikkia askellajeja ja eri liikkeitä, ja hauskaa oli. Lopuksi otin selkään raipan ja kokeilin nostaa laukkkaa. Pari pukkia ja hyvin sujui loppuun saakka.


Ajettiin Hensulla ensimmäistä kertaa tänä vuonna, oli todella mukavaa ja osasin vielä laittaa kärrytkin perään. Jemina ajoi pienemmän tien, eli pidemmäm pätkän ja minä taas sen "isomman" tien :D Poni oli ihan innoissaan, mutta selvittiin kunnialla. Kokeili se poni vähän laukkaakin omilla luvillaan siellä kärryjen edessä :)

Hensu vähän hienosti puettuna pinkkiin riimuun ja siistiin loimeen :) Ei ole enää siisti loimi... Koitettiin ottaa jotain posaarauskuvia :D
Se ei vaan ollu kuvaustuulella, mikä haittasi puhelimen lisäksi aika paljon :/
Viikonloppu tuli ja meni enkä jaksa muistaa mitä tein. Anyway, joku päivä viikolla ratsastelin kummatkin ponit. Hensu oli ihana ja toimi koulussa kuin unelma. Taavilla päätin mennä koulua vaikka väkisin, mutta yllättäen 10min jälkeen kaikki sujui ja poni meni ja toimi rehellisesti peräänannossa, vähän hitaasti mutta kuitenkin. <3

Perjantaina Jemina tuli meille yöksi ja ratsastettiin ponit riimuilla ja ilman satulaa hauskanpidon ja testailun merkeissä. Meni todella hyvin, Jemina kerran putosi jaloilleen mutta se nyt oli housujen syytä, kun olivat niin liukkaat ettei takaisin selkään pystynyt kaulalta kiipeämään :D Taavi tunsi vähän vetoa Hensun perään, mutta muuten meni melko hyvin + lopussa intoutui vähän riehumaankin. Jeminan blogistakin voi löytyä postailua.
Lopuksi syöteltiin vähän poneja nurmikolla, Dave liinassa ja Hensu Jemina selässään n.30min.
Jemian blogista voi löytyä piakkoin videota, tänne en enää myöhemmin sitä erikseen lataa :D


Lauantaina serkkuni Salla taas pääsi pitkästä aikaa meille. Haimme hänet Ypäjän Hevosopistolta, jossa opiskelee. Hypättiin poneilla, Salla meni Davella ja minä Hensulla. Verkattiin aika nopeasti, meni hyvin vaikka laukassa Taavi oli aika kilpailufiiliksellä. Hypyt sujui yleisesti hyvin ja kuvioihin pääsi uusi este. Hensu kielsi kaksi kertaa, joista toisen kerran kompastumisen takia 60cm esteelle. Taavi ei kiellellyt, mutta teki parhaansa häiritäkseen Hensua. Milloin kuljeksimalla esteen edessä, milloin tullessa hampaat irvessä perässä. Taavi meni aika hyvin, pari hassua hyppyä mutta hyvin meni. Tännekin voi tulla tekstiä, tai sitten ei. Korkeimmillaan mentiin se 60cm. Kaikkia hyppyjä ei tullut kuvattua kun kuvaaja ei ollut ajan tasalla kumpi hyppää. Tosi mukavaa oli nähdä serkkua, toivottavasti nähdään taas pian! Syöteltiin poneja ja Henu vapaana ja Dave liinassa joku 15min.

Kooste meistä :)

Salla :)


"Mitähän noikin tuolla hommailee?"
"Hei onko kaikki kunnossa?"




Jäkeenjäänyt ihminen...

Henun jättiloikka ja toinen jälkeenjäänyt...


Samat kuvat kuin jo aikaisemmin, mutta vertailun vuoksi näin :D

Maanantaina ponit kengitettiin ja nyt ovat viimein kesäkengässä :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti