keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ponien irtohypytystä!

Tiistaina siis irtohypytimme poneja, menivät todella hyvin. Molemmat innostuivat ensimmäisten hyppyjen jälkeen, ja hienojakin hyppyjä tuli.
Alkuverkkasimme kuitenkin ratsain ilman satulaa, ja etenkin Taavilla oli jo silloin energiaa. Meni kuitenkin ihan hyvin, tuli vähän kiire kun pimeys tulee niin nopeasti, mutta sitten laukassa Jemina meni Hensulla edelle, ja katsos vain, Taavi sekosi askeleisiinsa, pukitteli ja lopuksi veti pään alas niin enhän minä siellä pysynyt. Tyylikkäästi raahauduin ponin perässä muutaman askeleen verran, ennen kuin herra tajusi pysähtyä. Ei sattunut, mutta toisella laukkayrityksellä aloitti hypyt heti, vaikka ei askeleissa sekoillutkaan.
Pienillä esteillä meistä molemmat lähettivät poneja matkaan, mutta isommilla tuli ongelmia hallitsemisessa ja minä toimin lähettäjänä, Jemina kuvaajana. Hauskimpia tilanteita oli varmaan se kun Taavi tönäisi Jeminan nurin ja ryntäsi Hensun luokse pukkilaukkaa, Taavi laukkaa mini ympyrällä ympärilläni, Hensu seisoo esteen edessä, kuja romahtaa tuulessa (poni oli edellisellä hypyllä kolhaissut johdetta, joten oli vähän kiikkerä) jne.
Kuitenkin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten:

Ponien irtohypytys 27.11

Hensun suurin este oli siis n.50cm ja Taavin n.110cm.

Tässä vielä tarkemmat kuvat 110cm esteestä:
Minä n.165cm
Jemina n. 140cm











Muiden blogeihin, Pieni Suurilla Unelmilla, Arvontaan!


Osallistuthan tuonne :p Itsekin osallistuin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti