sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Estetreeniä!!

Salla-Taavi, Emilia-Hensu
Eli perjantaina Jemina tuli meille heti koulusta, syötiin mahdollisimman nopeesti ja sitten Jemina harjasi ja varusti Hensun.. Tein samoin Taaville, mutta laittanut vielä suitsia. Rakentelin Jeminalle ja Hensulle tarhaan radan puomeista, koska Jeminalla on estekisat tulossa puomeina. Hensu meni tosi hienosti, kaksi kertaa kiersi esteet mutta muuten ei kiellellyt ollenkaan, innostui vain vähän. Kuvattiin kaikki suoritukset, ja olen editoimassa niistä koostetta, mutta saan sen valmiiksi varmaan huomenna (sunnuntaina)...
Sitten nopeasti Henulta kamat pois ja verkkasin siinä samalla Taavia. No, tietenkin oli niin pimeää, että kamerasta ei näkynyt oikein mitään ja siksi siis ei videomateriaalia. Esteet olivat kuitenkin 30-60cm, ja ratana menimme n.40cm, joten ei hirveän isoa. Rata oli kuitenkin haastava, ja teihin sai todellakin keskittyä. Taavikaan ei ollut raippaimmillaan, ja pudotteli yhtä estettä kokoajan, mutta muuten meni oikein kiitettävästi.



I love you!
Lauantaina ei taaskaan olisi ollut oikeastaan inspiraatiota ratsastaa, mutta väkisin sitten pakottauduin ratsastamaan Taavilla. Iskä oli ostanut meille puominkannattimia (!!!) ja molemmille poneille heijastinrintaremmit (!!!) näin pimeille ajoille (kiinnitys on Taavilla satulavyöhön ja Hensulla loimivyöhön...) ;D Hieno juttu!
Mutta Taavi oli yllättävän energinen ratsastaa, melko kevyt pohkeelle ja kädelle, joten olin oikein tyytyväinen. Treenastin suurimmaksi osaksi laukannostoja, ensin otin molempiin suuntiin ravista nostot, nousivat heti. Sitten käynnistä, nekin melko hyvin ja sitten vielä paikaltaan. Ei voi kyllä kuin kehua poikaa kun toimi niinkin hyvin.


Koska olin Jeminalla pe-la yötä, editoimme siellä Hensusta mielestämme todella hienosti onnistuneen videon <3<3

♦ Järjetön rakkaus ♦



Henuu <3<3
Ja koska olen unohtanut mainita niin muistaakseni torstaina ponit viimein kengitettiin, ja nyt on sitten hokkikengät molemmilla alla. Joten ponien puolesta saisivat lumet jo tulla. Tänä vuonna ilmeisesti myöskin kokeilemme tilsakumeja, josko ne hyödyttäisivät mitään.

Ajattelin viikolla yrittää irtohypyttää Taavia, jotta näkisi vähän sen kapasiteettia sillä tavalla tai toisena vaihtoehtona pitää taas rankempaa estetreeniä.

Mutta videoa Hensun esteistä on tulossa! Julkaisin youtubeen Taavista RAWin, joten kommentoikaahan sinne jos haluatte tehdä siitä videota...
Taavi RAW I





Vanha kuva tältä kesältä :D







Ja vielä... Kaverini Jenna on tehnyt Taavista videon: P.a.r.t.y ᴾ.ᵒ.ᴾ Dave♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti