torstai 16. elokuuta 2012

Valkku Hensullaa...

Laitan kohtapuoliin postauksen, jossa on erilaisia kuvia ja videoita Hensun tiistain esteratsastuksesta. Hyppäsin sillä itse muutaman hypyn ja meni tosi hienosti + Jemina ratsasti sillä lähes koko ajan, putosikin kerran. Se video siis myös myöhemmin (varmaan viikonloppuna kun on enemän aikaa ladata videoita yms...) mutta muuten meni hienosti, ja Hensu on kyllä taas kehumisen arvoinen..

Keskiviikkona oli Valkku ja kuvasimme ensin iltapäivällä osaa elokuvasta Sisarrakkaus... (Joka on siis yhä tekovaiheessa...) Meni ihan hyvin, vaikka koko ajan naurattikin... Sitten kannoimme kamat autoon ja harjasimme Hensun hienoksi. Sitten lastasimme sen ja meni kyllä taas nopeasti kyytiin. Matkusti taas hyvin ja harjasimme sitä vielä paikalla vähän. Laitoin Jeminan kävelemään sillä ja kentällä oli todella paljon lentomuurahaisia, joten sain lainata Lindalta Dr.Repel- valmistetta Hensulle, jotta olo helpottuo hieman. Tunnilla olimme siis minä ja Linda. Ehdotin, että kävisimme maastossa verkkaamassa ja niin kävimmekin, vaikka Hensu olikin koko ajan jäämässä jälkeen Zsofista. Ravasimme myös yhen pätkän ja selvisimme kunnialla takaisin. Sitten lentomurkut olivatkin jo hävinneet suureksi osin ja oli mukavampi ratsastaa. Krisse oli vartin myöhässä, mutta saimmepahan ainakin hepat verkattua. Aiheena oli ylitaivutus, jonka Hensu osasi muuten hyvin, mutta välillä kaatui pääty-ympyrällä sisäänpäin ja piti päätään ylhäällä myötäämättä niskasta. Valitettavasti kuvia ei ole. Otimme samaa joka askellajissa, käynnissä ja ravissa meni ihan hyvin, mutta laukassa en kerta kaikkiaan saanut sitä taipumaan tarpeeksi ja sitten se kaatui sisäänpäin ja olisimme pian laukanneet mini-ympyrällä, joten laukka ei oikein sujunut. Ei se mitään : ) Lopuksi verkkasimme niitä vähän ja lähdimme kotiin nopeasti. Hensu meni sielläkin kyytiin hyvin yhdellä liinalla, ja kotona tuli taas hienosit ulos. : )

2 kommenttia:

  1. ei luoja ootte nolojaaa ! :DDD rrevepss, vittu koittakaa ees hankkii kamera, ei ketää kiinnost kattoo mitää paskoi videoi mitkä o otettu jollai perkeleen 0.0001 mp kahvinkeittemel peerkele ! hahaha ei luoja XDXDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten hyvä, mutta kun joitakin kiinnostaa! Ja ei tarvitse tulla valittamaan jos ei kiinnosta niin älä tule tänne. Ja itse olet nolo kun et kehtaa nimeäsi kertoa, vaan anonyymina haukut kaikkia, oot vaan kateellinen!

      Poista