lauantai 25. elokuuta 2012

Jennan kanssa yms.

Eli tossa torstaina kaverini vitoselta tuli sit kans ratsastaa, ratsastanu muutaman vuoden ja ollu pari kertaa ennenki meil.
Alotettiin sillee et meni Taavilla ja Jemina Hensulla. Tarhassa ei voinu ratsastaa ku oli märkää ni mentiin pihalla. Kävelivät ja ravasivat vähän, sitten vaihdettiin että Jemina ja minä laukattiin, otin Taavin, kun Jenna ei halunnu. Jemina lähti aikasemmin ni Jenna otti Hensun ja laukattiin niinkin, ravattiin ja käveltiin, kaikki meni hyvin eikä mitään sattunut. Meen sit varmaan joskus koittaa estetintuntia Perniön Ponitallille Jennan kanssa...

Perjantaina mentiin koulua ja menikin Jeminan kanssa tosi hienosti. Äiti piti tuntia ja alotin Taavilla. Tehtiin pohkeenväistöjä, tottelevaisuusharjoituksia, kahdeksikkoa ja muuta mukavaa. Kivaa oli ja laukkakin otettiin. Taavi meni suhteellisen sopivaa tahtia, ja liikkui kivassa muodossa. Henukin oli oikeaan suuntaan. Vaihettiin hepoja ja otettiin mm. laukassa kavalettia ja sellasta, mikä meni kans tosi hyvin. Hensu meni vaikka kuinka hienosti innostuessaan muodossa ja liikkeillä, Taavikin laukkasi Jeminalla.

Tänään menin kanssa koulua Hensulla ja Taavi oli vapaana. Laitan tänne ihan kohta linkin missä on video-koostetta tästä päivästä. Meni huonommin kun eilken, mutta myötäsi sentään laukassa hieman. Otettiin vaan ympyröitä, väistöö ja vähän sisäänpäintaivutusta yms. Aikasemmin Henu toi perunamaalta muovipussilliset perunoita pihalle selässään, hienosti käsihevosena :)

Ps. Tilatkaa YouTubessa mm. nämä käyttäjät: Jenzku00 ja henukkaponukka (tulee videoita poneista yms.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti