keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Valkku taas :)

Juu eli tänään oli taas valmennus ja saatiin kyllä tosi paljon kehuja joka taholta. Ratsastettiin Aikuisohjelma kerran läpi ja muuten meni kivasti, mutta laukannostoissa on kyllä hiomista. Mutta koppiin se käveli ilman liinoja todella hienosti, epäröi vaan hetken ja sitten meni. Mites Dave muuten koulukisoissa käyttäytyy? Taavi kulki suurimman osan ajasta peräänannossa ja aika mukavaan tahtiinkin. Vaikka hoitovaiheessa saatiin pari tippaa päälle, ei kastuttu juurikaan enempään. Lopuksi kans vähän tippu vettä mut se oli jo loppuverkkaa.

Suunnitelmissa on sitten vielä yks kunnon treeni ennen sunnuntaita, mutta muuten aika rentoa maastoilua tms.

Ja sitten sain kuulla, että serkkuni pääsi sittenkin Ypäjälle opiskelemaan, Onnea!

Kaverimme Mila ja Jemina olivat meillä ja hypättiin yksi päivä. Uskalsin! Taavilla jotakin 40cm ja Hensulla vähän pienempää, kun ei voi kauheesti hypätä sillä enää, ehkäpä 30cm? Meni kyllä kivasti ja aloin haaveilla joistakin estekisoista, joissa olisi ristikkoluokka tms.  Mila harjoitteli perusjuttuja, kun taas Jemina sai etenkin Taavin menemään välillä tosi kivasti, kyllä Hensunkin.

Itse ratsastin Hensua yksi päivä ja oli kyllä ihana ja vaatimalla meni tosi hienosti. Haluaisin kyllä vielä koulukisat sillä ratsastaa, on se niin mahtava poni!

Tällaista täällä tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti