tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kisat, HUI!

Ennen kisoja, otimme joka toinen päivä rankempaa treeniä, joka toinen päivä rennompaa. Valkussa keskiviikkona meni todella kvasti, kun raippakin oli kädessä, ja radalla ainoastaan laukan nostot olivat nahkeat ja vähän myöhästyneet. Otimme ratani kohtia vielä  läpi toistamiseen, ja sitten ihan normaalia (mutta erittäin haastavaa) ympyrällä työskentelyä.
Dave kuljetuksessa.

Kotonakin toimint kivasti raipan kanssa, mutta muuten todella laiska.

Kisoissa:
Eli siis sunnuntaina 29.7. oli kouluratsastuskilpailut, jotka alkoivat klo.10.00. Ratana Aikuisohjelma 2002.
Dave matkusti hienosti, vaikkakin kisapaikalla ei mennyt suoraan koppiin, mutta liinoilla meni heti. Verryttelyssä Taavi oli aluksi tahmea, mutta raipalla alkoi liikkua. Heti kun raippa jäi pois, se ei liikkunut mihinkään. Radalla se vain hölkötteli, ja loppujen lopuksi kommenteissa oli suurimmaksi osaksi laiskuudesta. Ohessa videossa koko rata, kiitos kuvauksesta, iskä! Video tulossa myöhemmin, sillä video ei latautunut..

Eli hitaasti meni...
Muuten se toimi, ja tässä pari kuvaa verkasta yms.
Facebookissa...
(c) Mervi

Facebookissa...
(c) Mervi

Ei mikään liian edustava kuva...
(c) Mervi

Eilen ratsastettiin Jeminan kanssa poneilla, ja minun oli tarkoitus ratsastaa Hensulla. Ratsastinkin sillä aluksi kunnolla koulua, toimikin kivasti käynnissä ja ravissa. Laukassa on kyllä työstämistä vielä. Taavillakin meni hyvin, mutta aika laiska se edelleen oli. Sitten vaihdettiin hevosia ja ratsastettiin hetki niin.

Tänään taasmentiin puomeja, minä Davella, Jemina Henulla. Hensu oli tapansa mukaan reipas ja kiltti, eikä kieltänyt yhtäkään puomia. Muutaman kerran kyllä kolhaisi. :) Taaviin liikkui kiitettävästi ja meni puomit kiltisti. Siispä hyvin onnistunut kerta.

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti