lauantai 14. heinäkuuta 2012

Valkku jälleen :)

Keskiviikkona oli sitten taas valmennus, joka ainakin äitin mukaan meni tosi hyvin. Ekaa kertaa Taavi myös oikeesti liikku aika hyvin eteenpäin, vaikkakin tehtävät olivatkin hieman erilaiset kuin aikaisemmin.. Ennen olemme aia paljon työskennelleet ympyrällä, nyt teimme myös kolmikaarista kiemurauraa erilaisilla siirtymisillä, tempon lisäystä  yms. Koitan saada koneelle myöskin kuvan Davesta kopissa, kun sellainen tuli otettua :)

Ennen tuntia en hirveän aktiivisesti ratsastellut, mutta aina kuitenkin enimmäkseen Taavilla, kun ratsastin. Sain sen viimein toimimaan eteenpäin aluksi vain pakottamalla sen raipalla, sen hälkeen toimii :)

Ja sitten perjantaina koitin sillä ratsastusleikkiä: Pitää ottaa esine korokkeen päältä vauhdissa. Dave oli kuin vanha tekijä... Onko sillä aikaisemmin kokeiltu? Kuitenkin lopulta onnistuin ottamaan esineen (aika korkealta, kun harjoittelimme ensimmäistä kertaa) laukassa. Ensi kerralla koklleilen matallammalta. Paljastan vähän, että Hensulla tämä on vaikeampaa, kun aina kun "nousee jalustimille ja kevyeen istuntaan" ottaakseen tavaran, se kiihdyttää vauhtia.. Mutta olen senkin kanssa kyllä onnistunut aika matalalta ottaamaan ;)

Pahoittelen vielä epäaktiivisuuttani...! (ja kirjoitusvirheitä myös!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti