perjantai 20. heinäkuuta 2012

Valmennus!

Eilen (keskiviikkona) oli taas valmennus MW- Tallilla. Taavi ei toiminut ihan putkeen, mutta oli muuten ihan ok. Ratsastin tunnilla erään toisen koulukisoihin aikovan kanssa, ja siksi ratsastimmekin ohjelmista vaikeat kohdat läpi, kummankin ohjelmista. Oma ohjelmani on helpompi, HeC tasoinen Aikuisohjelma 2002. Opettelinkin radan tässä jo... Muuten Dave meni hienosti traileriin, ja seuraavaksi voisi yrittää yhdellä liinalla.. Ja ne kuvat kuljetuksesta tulevat kyllä, kunhan saan aikaiseksi..

Vielä kisoista. Koulukisat ovat siis Similän Ratsutilalla, ja joista voi katsoa lisätietoa tallin omilta sivuilta.

Serkkuni oli meillä muutaman päivän, ja päivät olivat varsin hevosen täyteisiä. Yhtenä päivänä Jemina ja Salla hyppäsivät, ja vanha Hensukin meni hienosti suurenkin esteen yli (päälle 40cm??) ja Taavi meni vielä vähän isompaa. Jospa sitä vielä joku päivä taas uskaltaisi yrittää hypätä..

Ihan ekana päivänä olimme maastossa, ja ihan menivät kiltisti, vaikka ohi pöristelikin moottoripyöräkin. Isolla tielläkin olimme, vaikka vain hetken. Pikkutiet olivat kivempia ratsastaa, ja muutama laukkapätkäkin tuli ratsastettua.

Olimme kerran myös hiekkakuopilla ratsastamassa Jeminan ja Sallan kanssa. Meni hienosti, ja lopuksi ratsastimme Helppo C:1:2000 ja Helppo B:0:2009 (vai miten ne nyt olivat) kouluohjelmat, sekä muutama laukkakisa mentiin. Hienosti Taavi kiisi edelle (eikä kyllä meinannut pysähtyä sitten millään...)

Ehkä ensi kerralla jo videoa ja kuvia..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti