lauantai 9. helmikuuta 2013

Poneilua feat. Jemina ja Jenna

6.2 Jemina viimein jaksoi raahautua meille ja nyt en jaksa kirjoittaa postausta xd. No, hoidettiin tallissa koska oli inhottavaa tuiskua ja tuulta. Koitettiin aika nopeesti ja kuvattiin postausta jota ei tule koska pimeä tuli liian nopeasti. Sen sijaan tähän postaukseen tulee pian loppuun video iltatallista, kunhan saan Jeminalta loput matskut. Ponit oli ihan sekaisin kun mentiin laittamaan puomeja. Juoksenteli siellä ympäri tarhaa ja tuli kyllä vähän mietittyä että mitenkäs tuolla selässä. Jemina teki Hensusta videon, tästä.

Video kestää n.4.30min, eli katso ajan kanssa, jos katsot. Iltatallista.

Itse ratsastus meni hyvin, menin Taavilla ja Jemina Hensulla. Verkattiin itsenäisesti ja Jemina tajusi miten Hensua saa kuuliaisemmaksi ja pyöreämpään muotoon. Välillä niillä tuli tosi kivoja pätkiä, olen Taaviin melko tyytyväinen. Se meni reippaasti muttei kovin ryhsikkässä muodossa, muodossa kuitenkin. Otettiin ravipuomeja ja säädettiin välejä yms. ja ensimmäisellä yrityksellä kumpikin poneista kielsi. Hensu juoksi ohi ja Taavi pysähtyi eteen. Toisella yrityksellä meni hyvin. Laukassa Hensu oli aika innoissaan ja ei-niin-hallinnassa koko aikaa, mutta melko tasainen kuitenkin, ei mitään ryöstänyt yms. vauhdikas vain. Taavillakin oli vauhtia, ja vaikken ollutkaan laukkaan tyytyväinen vauhti oli Daven kanssa kivaa.



Laukkasin vähän myös Hensulla ja se meni ihan ok, jonka jälkeen loppuverkat ja ponit toppaloimilla tarhaan.

Kiitos kuvista Jemina!

7.2 juoksutin Taavia kun en millään jaksanut raahautua ratsastamaankaan. Siispä juoksutin ja pyysin Paten taas kuvaamaan. Saikin ihan kivoja kuvia ja Taavi meni tosi hyvin. Olin laittanut juoksutusvyön ja siitä apuohjat niin melko hyvässä muodossakin meni. Ainoastaan vähän etupainoa mutta juoksutuksestakin ollut taukoa :S
Riia oli aluks koko ajan häiritsemässä :(








Säädän jotain :D




Kiitti kuvista Pate!

Eilen Jenna oli meillä ja ratsastettiin. Ilma oli sanalla sanoen kamala, tuuli ja lunta tuiskutti koko ajan. Ponitkaan eivät olleet erityisen innoissaan säästä ja erityisesti Hensu kävi todella hitaalla. Hoidettiin tallissa ja laitettiin Davelle satula ja Hensulle fleece-loimi, koska selkä oli märkä. Ratsastin ensin Taavia kierroksen pitkällä ohjalla tarhassa, kun ajattelin että mitähän se tällä kertaa sekoilee, mutta kun ei tehnyt mitään siirryin ratsastamaan tarhan viereen. Jenna jäi tarhaan, syystä ?. Taavi oli todella hyvä ratsastaa, johtuen sitten juoksutuksesta vai ei, mutta sää ei häirinnyt ollenkaan. Ei ollut ollenkaan niin etupainoinen kuin yleensä ja heräsi nopeasti. Avut menivät läpi ja poni toimi. Kokeilin kaikkea, pohkeenväistöjä, kiemurauria, siirtymisiä, pysähdyksiä ja peruutuksia yms. Kaikki sujuivat, joku paremmin joku huonommin. En sen tarkemmin seuraillut Jenna touhuja, mutta pari kohtaa kuvasin. Ratsastuksesta jäi ainakin minulle todella hyvä fiilis. Laukkakin nimittäin sujui reippaana ja parin noston jälkeen mukavan tuntuisena ja pyöreänä <3. Jenna kirjoittaa blogissaan tällaista.

Ilma <3

Lumiponit

Jenna ja Dave


"Näytän aasilta!"

"Siinä sitten harjaat tote lunta pois :D"









Kiitos ja kumarrus :)



Jenna kuvas osan näistä, mä osan!
Venyttelyä :D
Tänään suunitelmissa  ratsastaa itse molemmilla, saa nähdä miten käy, mutta ilman satulaa ja molemmilla kouluilua + Taavilla ehkä muutama pikkueste ilman satulaa. Tästä päivästä lisää joskus sitten kun olen ratsastanut.

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!!!!!!! :3
    Ja kiva toi ilma.. hrr tulee jo kylmä, kun katsoo noita kuvia :P

    VastaaPoista
  2. Mä jäin tarhaa siks koska en halunnu et Henu kisailee tai mtn ja luulin et se ois superpirtee ku toi ilma D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seliseli, sua vaan pelotti :D Enkö muka sanonu etttei Henu mitään tee?! Kun et usko niin ei voi mitää. Eivaa, okei :D

      Poista
  3. Toi iltatalli video onnistu ihan kivasti :)
    ja en tienny, et säki oot musavaras!!! Enkös mä sanonu ainakin kolme kertaa teillä, että teen tohon musaan videon. kiitti vaan! Mut ei se kyl sinäänsä haittaa, löysin jo toisenkin kivan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö et kyl muistaakseni oo sanonu et sä tekisit? En ainakaa muista vieläkää vaikka kuinka mietin... Toi oli eka mitä ei oo käytetty misään..

      Poista