maanantai 4. helmikuuta 2013

Groomamassa Teerisalon tilalla

Sunnuntaina vietimme kummitätini Kirsin kanssa oikein mukavan tyttöjenpäivän. Ensin ajelimme Saloon ja kierreltiin kirpparilla, sitten käytiin syömässä pikkupurtavaa Hesburgerissa ja sen jälkeen menimme keilaamaan. Oli ihan Private keilaus yksin siellä keilailtiin ja ehdin heittää kolmessa kierroksessa mm. 7 katoa. Hyvä minä! Sitten mentiin Teerisalon tilalle ja siellä oli groomausta. Kun kuitenkaan kuka ei teidä mitä se on, niin en sitä ala selittämään siltikään. Ehkä videolta vähän näkee...
Sori kännykkälaatu xd
Eppu ja minä :D (c) Kirsi, kiitos!
Ensin Sanna vähän esitteli hevosia ja kertoi tallista mm. seuraavia asioita; he kasvattavat suomenhevosia, kilpailevat valjakkoajossa yms. Sitten haimme meidän ajokimme, tällä kertaa Friisiläis-tamman Evelien, eli Epun. Se oli todella kiltti ja rauhallinen, eikä sen korkeuskaan haitannyt (reilu 160cm). Sillä oli kyllä aika valtavat vuohistupsut jaloissa. Valjastaminen vei aikaa ja oli ihan erilaista kuin ravihevosilla.
Valjaissa :)
Sanna säätää suitsia...
Ensin minä sain olla groomina ja kokeiltiin ihan helppoja juttuja rauhallisessa ravissa, mutta sitten kiihdytettiin reippaaseen raviin, jossa tehtiin tiukkoja käännöksiä ja voin suositella, hauskaa oli! Sitten Kirsi groomasi ja näytti hänelläkin olevan kivaa. Menin vielä kyytiin ja Sanna rauhoitteli Eppua, jonka jälkeen sain itse kokeilla ajaa valjakkoa. Se oli yllättävän haastavaa, mutta kunnialla selvisin :)
Ainoa video jonka kuvasin, Kirsi groomina ja Sanna ajaa Eppua.

Sitten hoidimme Epun pois ja tarkoituksena olisi vielä mennä estetunnille tuonne tässä lähiaikoina. Innolla jo odotan sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti