tiistai 30. lokakuuta 2012

Faktoja viimepäivistä

Viimeksi olen kirjoitellut ties koska, ja sen verran sanon heti alkuun etten varmastikaan taaskaan muista kaikkea kertoa tässä. Pääpiirteittäin kuitenkin koitan jotain kertoa, ja on ollut hirveä inspiraatio tehdä videoita niin niitäkin taas tullut kaksi tehtyä... Linkit alempana.

Perjantaina Jemina oli meillä, vaikkei kai olisi alunperin pitänytkään. Ratsasteltiin vähän ja meni ihan ok. Tehtävärataa taas vaihteeksi, eli ravipuomit laukka "esteet, eli laudat maassa" kaksi estettä ja pujottelu. Meni hyvin Hensu loikki innoissaan ja kävi vähän kuumana. Ratsasteltiin molemmilla. Taavi oli aika hyvä, vaikka välillä aika tahmea.

Järkytys oli se, että muistaakseni lauantaina oli lunta jo maassa! Silloin Sallakin tuli meille, illalla ratsasteltiin vielä hetki pimeessä ja Hensu ainakin oli kiva ratsastaa, ja Taavikaan ei ihan hirveältä vaikuttanut. Sallasta voit lukea lisää täältä.

Sunnuntaina käytiin Sallan kanssa maastossa ja kivaa oli vaikka aika jäistä ja kun mitään hokkeja ei tietenkään ollut kun talvi tuli ihan liian pian ja nopeesti, niin sai ottaa rauhallisesti ja varovasti. Hensu kerran heitti perää Taavia kohti kun laukattiin aika ripeästi, mutta ei sen enempää kommelluksia sattunut. Paitsi että: kun olimme ihan maantiellä kävelemässä vastaan käveli metsästäjä haulikko kädessään. Voitte kuvitella, että tilanne oli aika pelottava :D Lopuksi ratsastelimme vielä hetken laitumella ja Sallakin kokeili Taavia. Kivaa oli :D Laitan jotain videoo/kuvia ensilumesta lähiaikoina...

Hensu
Taavi

Muistaakseni en oo näitä linkannu. Huomatkaa myös alla oleva Jeminan postaus !

- henukkaponukka

4 kommenttia:

  1. Jäin kaipailemaan vähän elävämpää ulkoasua ja enemmän kuvia (: Postaukset voisivat olla hieman pidempiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi, en oikein osaa (pakko myöntää) tehdö minkäänlaista ulkoasua, ja ei ole ollut lainkaan ispiraatiota postauksiin. Mutta kiitos kuitenkin :D

      Poista