maanantai 3. kesäkuuta 2013

Someron harjoitusestekilpailut 2.6.2013

Eli aivan kuten aikaisemmin jo ilmoitin menin luokat 50cm ja 60cm ja Taavi oli todella u p e a !

Kotoa lähtö vähän venähti, mutta silti olimme kisapaikalla niin hyvissä ajoin että ponia sai talutella ihan reilusti.   Tuli siinä samalla tavattua Linda, jonka kanssa viime kesänä kävin valmennuksissa, ja kyllä Jekku oli todella hieno poni. Zsofia tosin ei ollut mukana. Harjoittelin sitten radan joka oli molemmissa luokissa sama.

Menin verryttelemään maneesiin ja otin muutaman kierroksen ravia ja sitten laukkaympyrät, kävin kävelemässä radan ja sitten otin vielä oikeaan ja vasempaan kierrokseen yhdet verryttelyhypyt pystylle ja okserille.

Taavi oli hyvän tuntuinen, vähän tahmea muttei ollenkaan niin laiska kuin kotona. 50cm ensimmäiselle esteelle tuli hyvin, kakkoselle sain tien mutta jäi vähän katsomaan johteita, kolmas tuli hyvin, neljännelle ohjasin huonosti mutta hyppäsi, viidennelle kiireinen tie mutta hyppy, kuudennelle ei ongelmia, seiska vähän hätäisellä tiellä ja kahdeksikolle aika epävarmasti mutta yli.
Arvosteluna taas oli A.1.0 eli puhtaan radan pääseet palkitaan eli saimme punavalkoisen ruusukkeen.


Sitten kävelin pitkin ohjin ja lopuksi lkävin ottamassa vasempaan kierrokseen muutaman 60cm verryttelyhypyn. Pystylle kolahti, okserille kielsi kahdesti ja sitten kahdesti puhtaasti yli ja vielä kerran pysty. Radalle hyvillä mielin ilman mitään odotuksia.

60cm ensimmäinen este tuli taas hyvin, samoin toinen ja kolmas, vaikka kolmannessa olikin alla jotain todella pelottavaa minun mielestäni. Onneksi ei ponin mielestä. Neljännelle taas huono tie, en vain osannut kääntää ajoissa, viidennelle hyvin, kuudennelle samoin, vaikka este oli samanlainen mille viime kisoissa tuli kielto, vaaleansininen okseri. Seitsämäs este hyvin ja kahdeksas olikin sitten laine. Sille sitten kaksi kieltoa ja kolmannella yli. Hyvä Taavi! Kun ottaa huomioon että hyppäsimme ensimmäisen kerran lainetta :)


Olen enemmän kuin tyytyväinen poniin, sitten vielä hoidettiiin pois ja lähdettiin kotiin.

8 kommenttia:

  1. onnee!:) teil meni sika hyvin! kiva postaus kirjotit kivasti lyhyesti joka esteestä:D

    VastaaPoista
  2. HEIP!

    voi kun oli mennyt hienosti teidän harjoituskisa. WAU!!

    Mä en saanut sun videoita toimii :( No, Tulen joku päivä katsoo ne teille:)

    kipa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mulla kyllä videotkin näkyy. No mutta tervetuloa joskuskatsomaan ne videot. Kiitos.

      Poista
  3. Onnee!Videot näky hyvin =) Käy kattoo mun blogija lukijaks saa liittyy =D http://ripsahh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Onnee! Taavi meni tosi hyvin!!:) saat olla ylpeä ponskista !:)

    VastaaPoista