lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hieman historiaa... :)

Tällaisen blogin nyt sitten väsäsin Taavin entisen omistajan ja vuokraajan mieliksi. Teille, Meri ja Auli! Ja toki tuhannesti kiitoksia Hensusta, ja siihen liittyvistä kullanarvoisista neuvoista Hanna ja Annukka, ja Marika itse ponin myynnistä!

Historiaa, tästä se kaikki alkoi:

Aloin käydä tunneilla kesällä 2009. Paikka tosin oli vähän mitä oli. Tunneilla vuoteen 2010 saakka, ja sitten kotiin Suomenhevonen Erä-Ponsi. Aika rankka poika minulle... Sen kaveriksi ihana New Forestinponi E.T. Hennet, jonka ostimme myöhemmin. Oma kultani <3  Sitten Einarin lähtö ja tilalle Lämppäri-tamma Sannäs Justinnan. Se vuoden päästä pois (eletään 2012) ja meille kimo-tamma Connemara. Kaverimme osti. Eläinlääkärin tarkastus, ja kimosyöpä ja ei lasten poni edes ollenkaan luonteeltaan, joten lähti heti takaisin. Sitten tieto ruunasta Sonja's Mitch NLD, New Forest sekin <3. Nyt vain odotellaan päivää 18.4.-19.4.-12, jotta pääsee koeratsastamaan jne.

Tänään vielä kaverini Sini ratsastamassa Hensulla ja sai taas olla opettamassa.. Mukavaa oli, vaikka vähän kylmä tulikin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti