lauantai 21. huhtikuuta 2012

Taavi ja Hensu, viimein yhdessä!

Ja nyt sitten ovat ponit pääseet yhteen, onneksi matkakin oli onnistunut! Videot kannattaa katsoa pieninä, niin laatu on parempi ja kaikki näkyy selvemmin!

Keskiviikko 18.4
Haettiin Taavi kaukaa, ja matkassakin meni hyvä tovi. Perillä käytiin ensin Taavia katselemassa ja totta puhuakseni jopa hämmästytti kiltteydellään. On tässä ennenkin kilttejä nähty, mutta Taavi oli kyllä huippu. Sitten illemmalla testasin Taavia, ja se menikin aika hyvin, vaikka olikin pelkkää köpöttelyä, ennemminkin Taavi testasi minua. Laukannostoissaa Taavi veti pukit, mutta mitäs se sitten haittaa?! Päivi sitten vielä vähän näytti pollen taitoja, ja osaavahan se oli, kunto maassa vain... Kiitos Päivi!

Torstai 19.4
Matka kotiin. Onneksi Taavi oli hyvä matkustaja ja jaksoi seistä autossa monta tuntia. Matkalla otettiin loimi  pois, ettei Taavi hionnut liikoja. Perillä poistettiin heti hokit, ja tarjottiin vettäkin, muttei ruunalle sillä hetkellä kelvannut, oli liian kummissaan. Sitten laitettiin ponit yhteen ja ohessa onkin siitä video. Toki huonolaatuinen... Hyvin ne yhteen menivät, ja Taavilla ruokahalu voitti kiinnostuksen Hensua kohtaan. Siinä ne sitten mässyttivät vierekkäin, ja tarkemmin voikin katsoa videoista.

                   Tuossa nyt tuo ponien yhteen laitto. Ruunikko Taavi ja Tummanruunikko Hensu :D
Hensua vähän harmittaa kun Taavi vaan syö... Itse rauhallisuus :D

Viiden minuutin jälkeen tilanne olikin sitten tämä :D
Perjantai 20.4
Hepat juoksivat aamula innolla tarhassa pukitellen ja kirmasivat siihen saakka kunnes saivat heinänäsä. Sitten Taavilla voitti ahneus, jälleen... Yö oli mennyt rauhallisesti, hyvä niin. Olivat ponit olleet potkimatta seiniä maan tasalle. Illalla otettiin aikaisemmin sisälle kuivattelemaan ja samalla vähän harjailtiin niitä. Oli Taavi vielä aika sähläri, mutta eiköhän siitä rauhoitu. Toivon mukaan. Kiltti kylläkin se koko ajan oli. Näyttäisi Taavi ottaneen pomon paikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti