perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pinja

Tähän alkuun sanon heti että lopussa on sitten ne viimeviikon maanantain Perniö-videot Jeminasta ja Jasminista, koska sain ne tehtyä. Krhöm...

Ja asiaan; taas vaihteeksi uusi vuokraaja, tai mikä lie nyt sitten onkaan, tuli meille. Mukavan oloinen 11-vuotias Pinja, tuli siis kokeilemaan poneja. Tämäkin toimii samalla tavalla, auta tallitöissä niin saat ratsastaa... Tai siis tarkoitan ettei ratsastuksesta tarvitse maksaa. No joka tapauksessa, aloitin esittelemällä paikat nopeasti ja sitten harjattiin poneja, Pinja otti Taavin. Kaikki sujui hyvin (ja taas on se karvanlähtöaika jollon mielelläni antaisin poni pois puunattaviksi, no en nyt sentään :D), varustimme ja alettiin ratsastaa.

Hensu oli liian jäykkä taas vähään aikaan, mutta annoin sen sitten hälkätellä puolipitkällä ohjalla ympäri tarhaa, jossa siis ratsastimme. Kummallakin oli satulat. Taavi näytti todella tahmealta, mutta muuten Pinjalla sujui hyvin. Kokeiltiin ravia ja sekin meni hyvin, vaihdettiin hevosia ja sujui ok. Taavi esitteli kunnolla taas pukkejaan, jopa sarjassa :o Taisin vähän hermostua... Taavi oli todella hyvä ratsastaa ja harmittaa, että piti mennä tarhassa, mutta pääsipähän poika vähän helpommalla. Ei ratsastettu kauaa koska 1. ilma oli kamala, koko ajan tuli sadekuuroja ja 2. Hensu alkoi kiihtyä niin paljon ravailusta. Loppukäynnit ja pois. Ilmeisesti Pinja tulee vielä uudelleenkin tässä joskus.

Jemina ja Vallu:


Jasmin ja Pallero:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti