lauantai 15. syyskuuta 2012

Jenna, Henni, Amanda, Jemina, Julia & Jasmin

Torstaina Henni ja Jenna tulivat meille ponsuja katsomaan. Ratsastettiin pääasiassa tarhassa, Jenna aloitti Hensulla ilman satulaa, ja Hennillä oli Taavi (ja satula myös). Meni ihan kivasti, vaikka kumpikaan ei halunnut laukata. Tytöt vielä vaihtoivat, ja ratsastivat hetken toisin päin.

Perjantaina Jeminan oli tarkoitus tulla meille, mutta lisäksi Amandakin tuli. Tarkoitus oli ratsastaa, mutta huonon ilman ja sateiden takia ei sitten ratsastettukkaan. Harjattiin ne sitten kuitenkin, ja pounit saivat matolääkkeet. Suunniteltiin myös HEPPIS:tä, Hevoskerhoamme.

Lauantaina Julia tuli meille, ja käytiin maastossa. Hoitovaiheessa kumpikaan ei tiennyt kummalla menisi, mutta asia päätyi siihen, että otin Hensun (ja turvaliivinkin) ja Juppe Taavin. Mentiin vain lyhyt lenkki, joka kuitenkin sisälsi kaikki askellajit. Ravi oli Hensulla niin reipas, että annoin ohjien olla melko löyhinä ja tarrasin sen harjaan, kun vieläkään ei voi satulaa laittaa. Laukka oli kuitenkin niin ihanaa, ettei tarvinnut edes kiinni pitää. Sen jälkeen menimme erilaisia ratsastustehtäviä, pätkiä ratsastusleikeistä. Meni ihan hyvin, paitsi että Hensulla oli vauhtia ja Taavilla ei ollenkaan. Lopuksi Juppe hyppäsi vielä ilman satulaa esteen, ei ollut koskaan aikaisemmin sitä mennyt.
Myöhemmin tulivat vielä Jasmin ja Jemina, joista Jassu ratsasti. Koska hän ei ole hirveän kokenut, eikä taitava, meni hän vain Taavilla käyntiä ( h-i-d-a-s-t-a ) ja laahustavaa ravia hetken. Sen jälkeen minä ja Jemina hypättiin vielä kumpikin muutama este (korkeudeltaan korkeimmillaan 70-80cm), eli Jeminan uusi korkeus ennätys!

Haluamme estekisoihin!!

Huomenna tulee taas Julia, ja katsotaan mitä tehdään...

- Emilia <3

Ps. Huomatkaa myös Jeminan postaus alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti