lauantai 19. lokakuuta 2013

Hömpöttelypäivä ♥

Parasta!

Eilen sitten jumppasarjojen vastapainoksi vedettiin huomattavasti rennompi (ja hauskempi!) ratsastus Jeminan kanssa. Se oli sitten sellaista ilman satulaa hömpöttelyä. Tuli kokeiltua kaikkea ihan hullua mitä en ikinä ole kuvitellutkaan tekeväni.

Alkukäynnit mentiin metsässä ja annettiin ponien hortoilla minne halusivat. No Hensu sitten etsi itselleen polun, jota seurasi nätisti. Kun taas Taavi lähti hortoilemaan keskelle ryteikköä, kapusi kivien yli ja pysähtyi aina ajoittain syömään. Lopulta emme enää edes nähneet toisiamme Jeminan kanssa ja Hensu lähti etsimään Taavia, mutta Taavi jatkoi hortoiluaan yhtä päättömästi kunnes sain tarpeekseni ja päätin suunnan ja reitin. Typerä poni ♥

Sitten alkuverkkailimme normaalisti, tosin täytyy tunnustaa että Hensu (ja vähän Taavikin) tuntuivat olevan vähän liian vähän kuulolla. No, sitten alkoi se kuuluista hömpöttely, ja sitä varten suosittelen katsomaan videon tästä alta. =)


No, eikös ollutkin hullua menoa! Loppukäynneiksi painuimme takaisin metsään, ja nyt Hensu lähti kotiinpäin ja Taavi suuntasi päinvastaiseen suuntaan. Sen ponin päätä ei kyllä järki paljoa pakota...! Mitäköhän siitäkin tulee... Lisäksi olen huomannut sillä olevan tasapainohäiriön kun se aina on polvillaan tai nurin maassa, ilman mitään sen kummallisempaa syytä kuin oma typeryytensä ja loikat joihin vanha lihava poni ei voi taipua. Raukka ei oikein tajua sitä... ♥

Tänään Jemina tuli kaverinsa Sofian kanssa ratsastaman. Sofia meni perusjuttuja ja Jemina meni Hensulla tosi hyvin koulua, paremmin kuin koskaan aikaisemmin! Mutta koska nyt ei ole mitään kuvamateriaalia niin en jaksa hirveän tarkasti alkaa kuvailemaan. Sofialle ja Taaville kuitenkin oli puomineliö jonne piti tehdä pieni voltti ja toinen pääty oli merkattu kaarevaksi käännökseksi. Jeminalle oli pohkeenväistöä varten apupuomit ja sitten oli pysähdys - peruutus tehtävä, joka tuotti yllättävän paljon hankaluuksia. Pohkeenväistö sen sijaan sujui ilman ongelmia, tällä kertaa =)

2 kommenttia: