perjantai 22. kesäkuuta 2012

Krissen valkku :)

Juu eli oltiin tossa 20.6 taas Krissen valkussa, ja saatiin paljon kehuja, niin opelta kuin katsojiltakin. Mua kehuttiin, kuinka siististi ratsastan (etenkin Krisse mainitsi asiasta) ja muutama tilannetta seurannut totesi Taavin olleen niin paljon reippaampi. Sain todeta itseni huonomuistiseksi, kun en enää muistanut muutaman kerran takaisia juttuja, tulipahan nekin taas kerrattua. Taavi olikin aika reipas, mutta etenkin laukka sillä on tosi rakskasta vielä. Pitää yrittää saada poni vähän kevyemmäksi laukassa... (Taavin kanssa työskennelleiltä kaipailisin vinkkejä...?!) Muutama kuvakin ohessa, yritän saada kotoakin taas videoita tulemaan :) Muuten pääsimme verkkaamaan kentälle ennen, ja lopuksi kävimme maastossa kävelemässä. Jemina ratsasti meillä kotona Hensulla, joka liikkui taas paljon paremmin, ja sai taas heiman laukkaillakin helppoja ympyröitä jne. Kaiken kaikkiaan Henulla otetaan nyt rauhallisesti, mutta koetan siitäkin kuvia saada. (Kuvissa ensin kotoa ja lopuksi muutama valkusta = valmennus)

Kotona Hensu saa syödä laitumella aina kun harjoittelemme.

Horjahdin...

Todii!

Nice :)

Laukkaa...!

Hienot hiukset...

Taustalla: Hensu

=)

Kevennys..

Näin meillä, mites teillä?? :)

Kiltti rakas Hensu

Päänlepuutus.

Valkussa, hoito. vas. Jemina oik. Emilia

vas. Emilia, oik. Jemina

vas. Emilia, oik. Jemina

Taavi tunnilla (=

Nätisti menee..

Tykkään ite tästä...


Tänään sitten taas ratsastelin Taavin kanssa, etnekin yritin työstää sitä laukkaa, vaikkei vielä tavoitteeseen päästykään. Kulki kuitenkin paremmin, joten oikeaan suuntaan sentään ollaan menossa. Liikkui itse ravissa heti hyvin, käynnissä tarvitsi ensin muistutella, ja laukassa eteenpäinpyrkimys oli vähäinen, ja poni etupainoinen ja raskas. Yritin sitä päätä nostella, ja kyllähän se siinä kevenikin hieman. Koitan saada sitä video laukasta, niin voisitte antaa vinkkejä näkemänne perusteella, Taavin tietävät.

Näin tänne väliin... vas. Vuotias Piensuokkitamma Söpö, oik. leirihoitsuni parin vuoden takaa, Gotlanninruss tamma Emmi :) <3

Emmi <3<3

Kurre, jonka pongasin mummolta (vähä ohi aiheen...)

Se suolakivi oli suosittu! (alla lisää kuvia viime valkusta)

Valottunu...

Hieno

Mitäköhän tossaki..??? :p

Nice!

I love it!


Kaikki kuvat (c) Mervi & Jemina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti